Kommentar av
Kogge
24 juli 2011
Man kan även blanda ihop rismjöl och majsmjöl. Blanda fiberhusk och vatten tills det bildas gelatin, sedan i med ris och majsmjöl, i med bakpulver och lite salt samt matfett. Kommentar av
osignerat
22 februari 2011
Jag bakar alltid med glutenfritt och för att inte få det så torrt så tar jag 1/3:del sojamjöl! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FisksoppaLaga godaste fisksoppan hemma!Hemlagad fisksoppa är himmelskt gott och riktig festmat. Servera med hembakat bröd och aioli! PåskfikaFika med påsktårtaLånghelgen till påsk ger gott om tid för såväl fika som trerätters, så baka en stilig påsktårta och bjud vänner och familj! SoppaVardag med stilSopa ut de sista spåren av helgmaten och laga vardagsmat med stil! En enkel men elegant rödbetssoppa, en värmande morotssoppa eller god potatissoppa går snabbt att laga och mättar gott. Ett hembakat bröd till ger stil åt den enklast måltid, kanske ett gott dinkelbröd. Vill du vara säker på succé satsar du på eget, hembakat knäckebröd. Servera enbart med smör eller en god hårdost och vardagskvällen känns med ens betydligt ljusare! En god fortsättning på den nya året! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Surdegsbröd
Finaste limporna
Blir höstens projekt surdegsbakning? Prova ett gott basrecept med råg.
|
|
När jag gör mina scones tar jag alltid i lite husk. Istället för att bre ut degen på en plåt tar jag det i muffinsformar istället, funkar perfekt!