Torr knådning?
Hejsan! Jag älskar scones, men när jag gör de är det jättesvårt att knåda ner mjölet. Det är torrt. Så kan man ta lite mer av mjölken eller nåt?
- ME
Ja, det går säkert bra att tillsätta lite mer mjölk om skadan redan är skedd. Dra annars ner lite på mjölmängden nästa gång du bakar. Degen till scones får gärna vara lite klibbig. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! SoppreceptGröna soppor i alla färgerÄter du alltid vegetariskt eller gillar du bara att äta grönt? Prova en färgglad soppa! Enkel helglyxFestpotatis till helgenHoppa över ris eller kokt potatis till söndagssteken och gör goda potatishalvor i ugn, smaksatta med pepparrot och lagrad ost. Perfekt tillbehör till både nötstek, lamm och biffar! Lägg till sallad och bröd så har du en riktig helgmiddag. Efterrätt? Både snabblagad björnbärskaka med vispgrädde och chokladkaka matchar menyn. Smaklig helg! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|